Producător şnururi promotionale

Producator snururiProducator șnururi personalizate

Metoda folosită pentru a crea cele două bucle de la capetele de șnururi depinde foarte mult de materialul folosit. Pentru cordoane și panglici moi se folosesc materiale de poliester uşor şi bumbac, buclele sunt formate prin stoarcerea unui sertizaj de metal pe material prin reuniunea celor două capete în interiorul creţ. Pentru cele mai multe ţesături de nylon de la 3/8” to 1.0” cele două bucle sunt formate în aşa fel încât cele doup capete se suprapun prin coasere. Aceste tipuri de ochiuri sunt cunoscute ca tac de bare – un ochi zig-zag drept peste toată lăţimea materialului.

Comanda snururi promotionale aici!

Producator snururi promotionaleProducator snururi textile personalizate

Maşinile cu care se fabrică şnururile variază de la uşoare până la grele şi de la manuale până la automate. Producţia pe scară largă a şnururilor încreţite se realizează prin presarea cu metal cea ce de obicei este necesar din cauza încreţiturilor. Şnururile fabricate din material nylon se folosesc fie maşini industrială cu tac bar sau maşini controlate de calculator, modele capabile să împletească o varietate de modele diferite, care pot fi selectate de utilizator prin panoul de control. Amândouă tipuri de maşini de cusut sunt capabile de a varia lungimea ochi care este important pentru fabricare de materiale de diferite lăţimi.

Comanda snururi promotionale aici!

Producator snururi personalizateLogo-uri imprimate sau ţesute, materiale de bună calitate pentru curea, acestea sunt şnururile textile promoţionale.

Informatii snururi promotionale

Comanda lanyard promotional aici!

Doriti sa promovati afacerea cu ajutorul produselor de snururi textile lanyard promotionale personalizate? Doriti sa comandati snururi textile lanyard promotionale personalizate? Solicitati oferta de pret personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru oferta de pret Va rog sa ne comunicati cat se poate de multe detalii: produsul dorit, cantitatea dorita, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajuta sa Va calculam si sa Va trimitem cel mai bun pret, bazat pe calcule exacte.

In speranta unei colaborari: Echipa Gifts Service.