Gonflabile cu logo la comanda

Jucarii gonflabile cu logo promotionale

In materie de gonflabile cu logo, aveti posibilitatea de a fabrica o varietate de jucării gonflabile mici la comanda speciala conform specificatiilor dorite, pe care le puteți folosi pentru a promova brand-ul, logo-ul, produsul sau serviciul. Jucăriile gonflabile cu logo pot fi executate la comandă, în orice formă, cum ar fi instrumente muzicale, vehicule, personaje de poveste, animale, ciocane, echipamente sport gonflabile, scaune gonflabile, și multe altele.

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Totul depinde de campania dvs. de publicitate la care doriti sa le folositi. Jucariile gonflabile cu logo se vor produce în conformitate cu specificațiile dumneavoastră. Cu ajutorul jucăriilor gonflabile cu logo-ul, sloganul, denumirea promotiei, sau orice alt mesaj publictar veți avea un element de promovare care vă ajuta la creșterea gradului de conștientizare a brandului sau produsului. Jucariile gonflabile cu logo promotionale pot fi de orice culoare Pantone®, imprimate cu orice culoare Pantone®.

Publicitate prin jucarii gonflabile cu logo promotionale

Instrumente muzicale gonflabile cu logo, vehicule gonflabile personalizate, personaje de povesti gonflabile promotionale, animale gonflabile publicitare, ciocane gonflabile personalizate, echipamente sport gonflabile promotionale, și multe alte gonflabile cu logo.

jucarii gonflabile imprimate  figurine gonflabile promotionale  producator gonflabile

producator mascote gonflabile  gonflabile branduite  gonflabile cu logo

Comanda, mai multe informatii si oferta de pret gonflabile promotionale personalizate aici!

Informatii technice despre gonflabile cu logo promotionale

Copiii iubesc jucăriile promoționale gonflabile cu logo. Acesta este un motiv pentru care Dvs. trebuie sa faceti publicitate cu ajutorul acestor produse gonfilabile cu logo-ul companiei in culorile companiei.

  • Material: PVC (cu certificat EN71, ASTM)
  • Culoare: personalizata de orice culoare Pantone®
  • Personalizare: serigrafie, tampografie, cu orice culori Pantone®
  • Dimensiuni: la comanda
  • Forma: personalizate
  • Termen de livrare: 30 de zile de la bunul de tipar al simulării grafice și primirea avansului de 50% din prețul total al comenzii
  • Ofertă de pret gonflabile personalizate promoționale aici!

Doriți să promovați marca sau afacerea Dvs. cu gonflabile personalizate? Doriți să comandați gonflabile personalizate promotionale? Solicitați ofertă de preț gonflabile personalizate prin e-mail: contact@promotionale-produse.ro.

Pentru a putea primi o ofertă de preț exactă și rapidă, Vă rog să ne comunicați cât se poate de multe detalii, ca: cantitatea dorită, dimensiune, culori, termenul de livrare solicitat. Aceste informatii ne ajută să Vă calculăm și să Vă trimitem cel mai bun preț, bazat pe calcule exacte, conform specificațiilor Dvs.

În speranța unei colaborări: Echipa Gifts Service.